mijn afbeelding
diensten |

Wat doen wij zoal:

Demonteren en monteren: meubelen, enz.
Wij kunnen met veel zorg en beleid uw meubelen demonteren en monteren.

Groot en klein onderhoud: stucwerk, schilderen van deuren, wanden en houtwerk.
Wij staan ook klaar voor de kleinere klussen in of rond uw woning. Of het nu gaat voor het aanleggen van een stopcontact of een nieuwe groep, het verplaatsen van een buitenlamp of het aansluiten van een buitenkraan. En er zijn nog veel meer klussen te noemen. Voor groot en klein onderhoud voor particulieren en bedrijven.

Installatie: voorinstallatie, loodgieterwerk, elektriciteit.
Met de voorinstallatie en of aansluiting van keuken of badkamer wordt vaak niet stilgestaan of is de informatie van de leverancier nihil in deze [veel keuken leveranciers plaatsen alleen maar de keuken] voor de aanpassingen vooraf of de aansluiting achteraf worden vaak zeer hoge prijzen berekend. Vraag ons gerust eens om een concurrerende [gratis] offerte.

Leggen van vloeren: laminaat, hout- en tegelvloeren.
Regelmatig worden wij gebeld i.v.m. vloer problemen, vaak blijken deze problemen ontstaan te zijn door het verkeerd plaatsen van een vloer, verkeerde ondervloer of te weinig ruimte enzovoort. Laat uw vloer door ons leggen en bespaar uzelf veel ergernis dan heeft U jaren plezier van uw vloer.

Plaatsen: keuken, toilet en badkamer.
Wij kunnen U een zeer concurrerende prijs aanbieden voor plaatsing van uw keuken, toilet of badkamer in tegenstelling tot de aanbieding van uw leverancier.

Ook kunt U enorm veel geld besparen door uw nieuwe woning casco op te laten leveren en dergelijke werkzaamheden uit te besteden, voordelen hiervan zijn: kostenbesparing, eigen keuze sanitair en tegels, vaak een beter eindresultaat. [kijk allen maar naar de vele opleverpunten van nieuwe woningen

Plaatsen: vliering, deuren, wanden, schutting, Velux dakramen, dakkapellen, enz.
Ook voor het creëren van een extra verdieping of zolder met wanden en deuren naar wens of met extra licht door het plaatsen van een dakraam bent U bij ons aan het juiste adres.

Sloopwerk: oude keuken, badkamer, toilet, vloer of het verwijderen van een tussenmuur.
Wat regelmatig voorkomt is dat klanten willen bezuinigen op de sloopwerkzaamheden en dit daarom voor hun eigen rekening nemen wat op zich eenvoudig lijkt. [slopen kan toch iedereen] Maar zoals u waarschijnlijk al eerder ervaren heeft zit een ongeluk in een klein hoekje met alle gevolgen van dien. Laat ons daarom tegen een geringe meerprijs het sloopwerk op een professionele manier uit- en afvoeren waardoor uzelf geen enkel risico loopt.

Tegelwerk: keuken, toilet, badkamer, bergruimte, wasgelegenheid, vloeren, enz.
Laat uw tegelwerk op een professionele manier plaatsen met de juiste materialen en middelen, U kunt beter bezuinigen op uw tegels i.p.v. op het tegelwerk. [Dure tegels die niet mooi geplaatst zijn, is voor jarenlang een ergernis] Extra korting die wij verkrijgen bij de tegel leverancier steken wij niet in eigen zak, maar geven wij door naar de klant.

Vernieuwing: vervanging van ramen, deuren, kozijnen en complete verbouwingen.
Bij ons bent U aan het juiste adres voor het vervangen van uw ramen, deuren of kozijnen in hout of kunststof. Wanneer U een complete verbouwing voor ogen heeft kunt U veel geld besparen door alle werkzaamheden door één aannemer uit te laten voeren omdat de werkzaamheden zoveel mogelijk gecombineerd kunnen worden.

Woning uitbreiding: aanbouw, dakkapel en dakopbouw.
Is uw woning te klein geworden en denkt U erover na om te gaan verhuizen overweeg dan eerst of het misschien niet voordeliger is om uw woning uit te breiden. Dan kunt U misschien wel in uw fijne huis blijven wonen en hoeft er niemand te wennen in de nieuwe buurt.
Wilt u een aantal van onze werkzaamheden eens van dichtbij bekijken? Van diverse opdrachten hebben wij foto’s beschikbaar. Voorbeelden daarvan vindt u hier.