mijn afbeelding
gastenboek |
|
peter en anneke van der burgh
wij willen langs deze weg jullie nogmaals bedanken voor het plaatsen van onze badkamer pluimen voorde manier van werken en advies wij zullen jullie hij iedereen aanraden en in de toekomst zeker nogmaals van jullie diensten gebruik te maken nedankt
10/29/15

Lilian van der Graaf
Jullie hebben een prachtige badkamer gemaakt in mijn oude huis. Dit oude huis zorgde ervoor dat er steeds nieuwe "verrassingen" ontdekt werden. Deze werden zonder gemopper prachtig opgelost. Het respect voor mijn huis en de zorgvuldige afwerking: Het is allemaal prima gedaan! Met veel plezier sta ik nu elke dag zingend onder de douche. DIK Compliment!
03/1/16

Fam. Van der Lee
Palazzo Marcellino heeft uitstekend werk geleverd in ons nieuwe huis. Goed advies, meedenkend en prachtig uitgevoerd. Onze nieuwe badkamer en 2 toiletten zijn absoluut naar tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en zouden Marcel zeker aanraden!
04/5/16

Fam. Ottink
Palazzo Marcellino of wel Marcel bedankt voor het op voortreffelijke wijze verbouwen van onze badkamer. Wij zijn er heel blij mee. En ook voor de directe nazorg. Een adres om te onthouden.
07/16/16

ChristianMEFayetteville
This entry is awaiting moderation.
09/28/20

EastonNJBellevue
This entry is awaiting moderation.
10/12/20